ACTE DE CLOENDA del curs, dimecres 15 de juny a les 20h

Actuació a CeTR, dimecres 15 de juny de 2010 


Ens acompanyen dues corals de gospel. Una és la coral COR AMB SWING que des de fa 15 anys interpreta repertori de música moderna, negro-espiritual i gospel i que va cantar a la inauguració de CETR. L’altra, recentment formada, és la Coral GOSPEL FM, -del Foment Martinenc-, que va iniciar el seu camí l’octubre de 2010. Ambdues corals estan dirigides per en Josep Beuter.  La Coral Cor amb Swing actuarà de 20 a 20’30 h. I de 20’30 a 20’50 actuaran conjuntament les corals Cor amb Swing i Coral Gospel FM . El repertori consistirà amb música negro espiritual i gospel.

 

Els solistes professionals de Cor amb Swing són:

– Cris Gala (Soprano).
– Meritxell Serrano (Contralt).
– Josep Puy (Tenor).
– Karl Svensson (Baix).
– Diego Angel Navas (Baix)

 

Tothom que vulgui hi pot participar en aquestes corals: 

– Cor amb Swing assaja a la parròquia de la Bonanova els dimarts de 22 a 24 h.

– La Coral Gospel FM del Foment Martinenc assaja els dimecres de 20 a 22 h al Foment Martinenc,
C/ Provença 591-593

 

Una mica d’història del  Cor amb Swing

La coral Cor amb Swing va ser fundada al novembre del 1996 i dirigida des del començament per en Josep Beuter. S’especialitza en música moderna, especialment espirituals negres i gospel. Molts del temes estan arranjats pel propi Josep Beuter. Actualment la coral està formada per 12 – 14 cantants i 4 solistes. Tal i com indica el seu nom, la coral Cor amb swing interpreta els temes de gospel tradicional mitjançant la conversió, quan cal, de les corxeres (divisió binària), a tresets (divisió ternària), la qual cosa és cantar amb Swing.

La coral ha realitzat nombrosos concerts i participat en diversos actes oficials d’entitats com ara l’Ajuntament de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Ramón Llull, CETR, etc. També ha actuat en festes a la ciutat com les Festes de les Corts, del Poble Nou, del carrer Muntaner, etc; acompanyant a acompanyar enllaços matrimonials, actes benèfics de entitats com a  Nuestros Pequeños Hermanos, Minusvàlids Associats pel Transport Adaptat, M.A.T.A. entre d’altres.

El seu director, Josep Beuter, és compositor, multi instrumentista, membre de la SGAE i compositor contractat per RTVE des de 1996.

Resum de les actuacions i concerts més importants de la coral Cor amb Swing :

Grec 98: Vuit actuacions en el Teatre de l’Eixample, amb l’obra “Lorca que te quiero Lorca”, amb música instrumental – vocal composada especialment per l’ocasió per en Josep Beuter.

Palau olímpic de la Vall d’Hebron. Universitat Ramón Llull: 50è aniversari de la facultat Blanquerna (juny 1998).

– Concert d’inauguració del Centre d’Estudis de les Tradicions Religioses – CETR -(Barcelona, maig del 2000).

Auditori de “la Caixa”. Concert benèfic per a l’associació M.A.T.A. Minusvàlids Associats pel Transport Adaptat (gener del 2000).

– Concert per al 1r Congreso estatal de trabajadores y trabajadoras familiares (Platja d’Aro 2002).

– Concert benèfic per a la fundació “Nuestros Pequeños Hermanos” (Barcelona, març del 2005). Els fons obtinguts foren destinats a la construcció d’una llar amb capacitat per acollir 300 infants orfes i abandonats de la Repúbica Dominicana.

UB. Universitat de Filosofia de Barcelona, Aula Magna: In Memoriam Dr. Josep María Petit Sullà (6-11-07).

– Concert al Foment Martinenc per la festa de primavera (29-5-2010)

Cova del Drac, en diverses ocasions.

– Gravacions i entrevistes amb BTV diverses vegades i Tele 5 (concert de MATA), entrevista i difusió musical a Ràdio Estel.

– Enregistrament d’un CD per a l’Ajuntament de Barcelona, districte de Sarrià- Sant Gervasi (juntament amb altres corals).

Cor amb Swing també ha actuat a actes culturals i socials: festes de barri, concerts a residències de gent gran i casals d’avis, presó de dones, inauguracions, casaments, actes religiosos, funerals.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.