Montse Cucarull

Ja compartíem interessos abans de la creació de CETR, des del que ara anomenem la seva prehistòria. Buscant sempre respostes a les seves inquietuds, va apuntar-se primer al  Moviment Cristià de Professionals, i  apropant-se al Marià Corbí, va trobar una altra possibilitat més lliure de comprendre i viure la qualitat humana.

Formada primer com a química, i després com a farmacèutica, ha exercit com a tal durant molts anys; d’aquí el seus coneixements sobre remeis de tota mena: alopàtics, homeopàtics i herbes remeieres, així és que en aquest aspecte és sempre d’ajuda.

Apassionada de les xarxes socials i de la política és una clara aspirant a la implantació del telèfon mòbil com una pròtesi. Està al dia de totes les notícies, així és que difícilment l’atrapareu amb un “gap”.

A CETR a més  d’estudiar  textos de saviesa, s’ha endinsat en el tema de les smart cities, aplicacions de noves tecnologies, millennials, tot intentant entendre les societats en canvi. A l’equip, a demés de les seves reflexions, hi aporta sovint un punt d’escepticisme del caire de Bertrand Russell.

 

Currículum vitae