CETR Editorial

Edita materials relacionats amb les acitivitats de CETR i altres textos d’interès. Les publicacions de CETR Editorial les podeu adquirir o bé directament a la seu de Barcelona o fer-ne la comanda per correu electrònic (editorial@cetr.net) o per telèfon (934107707).

Els llibres s’enviaran per correu postal en el termini de 15 dies (contra-reembors). Al preu indicat cal afegir-hi el cost del port (variable segons pes i destí).

Col•lecció Encontres a Can Bordoi. Edició de les ponències i de les síntesis dels debats dels encontres anuals que tenen lloc a Can Bordoi (Llinars del Vallès).
Els Encontres de Can Bordoi són una iniciativa de CETR i de la Fundació Jaume Bofill que reuneix a persones vinculades amb les diverses tradicions religioses per a reflexionar conjuntament sobre els reptes que es plantegen, mútuament, espiritualitat i societats contemporànies.

1. Obstáculos a la espiritualidad en las sociedades europeas del siglo XXI. Primer Encuentro en Can Bordoi (septiembre 2004). 2005, 252 p.
(5 euros)
Inclou els treballs de: Halil Bàrcena, Marià Corbí, Bhakti Das, Josep Mª Duch, Vicente Merlo, José A. Robles, Francesc Torradeflot i José Mª Vigil.

2. Què poden oferir les tradicions religioses a les societats del segle XXI?. Segon Encontre a Can Bordoi (juny-juliol 2005). 2005, 310 p.
(5 euros) Hi ha també edició en castellà
Incluye los trabajos de: Halil Bárcena, Marcelo Barros, Montse Castellá, Marià Corbí, Vicente Merlo, Ramón N. Prats, José A. Robles, Francesc Torradeflot y José Mª Vigil.

3. Amb tota franquesa: ressonàncies dels Encontres a Can Bordoi. 2006, 168 p.
(5 euros) Edició bilingüe

Tres diàlegs sostinguts durant el curs 2005-2006 arran dels temes tractats en els Encontres precedents. Amb la participació de: José Mª Vigil, Albert Moliner, Montse Castellà, Halil Bàrcena, Abdennur Prado, Jaume Flaquer, Marià Corbí, Josep Mª Surís, Joan Casañas i Hawwa Morales.

PROPERS TÍTOLS A CETR EDITORIAL:

Lectura simbòlica de les Escriptures i textos sagrats. Tercer Encontre a Can Bordoi.

i també:

Josep Mas. Por la senda: una introducción al budismo
Marià Corbí. Métodos de silenciamiento

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.