Queralt Prat i Pubill

Amb la natació de competició i el ioga ha desenvolupat una energia que li ha durat fins a dia d’avui, últimament també s’ha aficionat a la jardineria i a la poesia. 

Intentant aportar ciència a la gestió del dia a dia de les organitzacions ha obtingut un doctorat en gestió d’organitzacions per ESADE i un altre doctorat en Filosofia a Copenhagen, per poder fer de pont entre la teoria i la pràctica. El seu somni es conseguir que les empreses siguin creatives, punteres i que el que fem a l’equip sigui una llum que il·lumini el món. 

Acostumada des de petita a no viure massa temps al mateix lloc pels trasllats laborals de la família ha pogut treballar per mig món sense problemes: Londres, Saint Gallen, Milà, Nova York, Copenhagen, Lima, Barcelona… ara viu al camp.  Si l’anglès és la seva segona llengua, podríem dir que  l’ordinador i la tauleta són l’extensió del seu cos.  Intenta, encara que no sempre ho aconsegueix, estructurar i ordenar la feina del grup d’investigació. 

S’entesta en portar a la pràctica tot el que fem per tal que qualsevol gestor d’organitzacions pugui fer-ho servir.  Per això sempre està involucrada amb empreses, associacions i moviments socials per ajudar-los a aconseguir els seus propòsits i al mateix temps que l’equip aprengui i refini les seves aportacions teòriques.