newsletter Octubre 2011

PROPERES ACTIVITATS

 

VIAJE A IXTLAN, DE CARLOS CASTANEDA
A càrrec de Raúl García.
Del 17 d’octubre al 28 de novembre

 

YOGA DEL CONEIXEMENT (JÑANA YOGA)
A càrrec de Marià Corbí
26 – 27 de NOVEMBRE. Lloc: a la natura, a St. Martí de Sesgaioles

 

 


CICLE DE CINEMA
Del 28 d’cotubre al 16 de desembre
descarrega el pdf

 

 


Lectures

Marià Corbí. COMPRENSIÓ I COMPASSIÓ

La plena consciència de la ignorància congènita a la nostra espècie, necessària per sobreviure com a éssers necessitats, consciència programada i conreada des dels mateixos orígens de la nostra estirp, hauria de conduir-nos a la comprensió, a la tolerància i a la compassió. Haver de conformar tot el que ens envolta i a nosaltres mateixos des de la petita i mesquina mesura de les nostres necessitats, és la nostra ignorància original sobre “el que és” i sobre nosaltres mateixos; però tenim la possibilitat de sortir-nos-en   (llegir)


WANGARI MAATHAI I STEVE JOBS

Poques setmanes separen les morts de Wangari Maathai i Steve Jobs. Ella, premi Nobel de la Pau 2004, lluitadora incansable pels drets de la vida, de la Terra, de la natura, de les persones; ell, la revolució en les noves tecnologies, … dos itineraris ben diferents, però tots dos ens han deixat lliçons de qualitat humana que volem recordar aquí.

De Wangari Maathai, un missatge en imatges, el petit vídeo  Com un colibrí

De Steve Jobs, el text complet (i vídeo) del discurs de graduació a la Universitat de Sandford que aquests dies hem vist citat sovint

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.