Juliol i Agost 2010


7è ENCONTRE INTERNACIONAL

El 3 de juliol va tenir lloc l’acte de cloenda del 7è Encontre Internacional CETR, una setmana de reflexió i debat que s’ha pogut celebrar -un any més- gràcies a l’ajut de molts de vosaltres. Els enregistraments de les sessions de treball s’aniran penjant de la pàgina web durant les properes setmanes. L’edició de les ponències, acompanyades de la síntesi dels debats estarà a la vostra disposició passat l’estiu. Un any més podem felicitar-nos de la tasca duta a terme i us volem agrair a tots l’interès i el suport.

 

NOU PROGRAMA D’ACTIVITATS

Ja podeu consultar el Programa d’activitats 2010-2011. Per a inscripcions (o pre-inscripcions) i altres informacions, la secretaria de CETR torna a obrir el dimecres 1 de setembre.

Entre finals d’agost i primers de setembre sortirà el fulletó imprès. Si el voleu rebre i no tenim la vostra adreça, feu-nos-la saber. I també si voleu que enviem el programa a altres persones. Gràcies.

Descarregar versió PDF

(Versió on-line web en preparació)

 

RENOVACIÓ DEL WEB DE CETR

Aquest estiu el web de CETR viurà una renovació en profunditat per tal del fer més fàcil l’accés a la gran quantitat i diversitat de recursos que ofereix. Esperem que el resultat final us sembli positiu! Disculpeu si mentrestant algun dia teniu dificultats d’accés.

LECTURES

El camí interior és una indagació, un rastreig pels senders del silenci.
I les vies del silenci, l’itinerari vers la unitat.
Aquest és el destí, la travessa humana.
La resta, només una ombra.
Aquest text no és altra cosa que un conjunt de petges d’aquest itinerari, recorregut des de les condicions culturals d’Occident.

Marià Corbí. Por los caminos del silencio. Bubok/Cetr, 2010.

http://www.bubok.com/libros/175123/Por-los-caminos-del-silencio

Acaba de sortir un nou llibre de Marià Corbí, i pensant en l’oportunitat que ens ofereix l’estiu per a lectures més pausades, veureu que aquest enllaç us permet baixar gratuïtament el text (o comprar la versió impresa). En aquestes pàgines, Corbí ens ofereix una reflexió meditativa sobre temes com el temps, la mort, el silenci, la ment, el “jo”, l’ensenyament dels mestres, la unitat…

 

Maria Fradera; Teresa Guardans. LA SETENA DIRECCIÓ: EL CONREU DE LA INTERIORITAT. Claret, 2008. 108 p.

L’estiu pot ser un bon moment per activitats amb els petits i joves de la casa. Conten els indis lakotes que Wakan Tanka no va establir límits d’edat per a la recerca de la setena direcció… Potser pensava que al costat dels adults, i amb el seu ajut, els infants podrien desenvolupar aquelles eines tan necessàries per poder recórrer els camins de la saviesa: l’atenció sostinguda, el silenci interior, l’interès per la realitat, la gratuïtat… Qui vulgui saber-ne més, trobarà en aquestes pàgines algunes orientacions i propostes pràctiques que busquen afavorir el creixement interior de petits i grans.

Per la versió catalana: http://www.claret.cat/ca/llibre/la-setena-direccio

Per la versió castellana: http://www.bubok.com/libros/20592/La-septima-direccion-El-cultivo-de-la-interioridad (volum imprès o, també, descàrrega gratuïta del PDF)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.