Francesc Torradeflot

 

Després dels seus estudis d’Història de les Religions a Lovaina, va començar la relació amb CETR amb la seva tesi que va ser co-dirigida pel Marià Corbí (1995). Després de participar en la creació dels estatuts de CETR hi ha seguit vinculat, col·laborant e impartint  cursos. Des del 2012 s’ha incorporat a l’equip d’investigació. 

La seva tasca professional a través d’AUDIR s’ha enfocat a treballar, fomentar i ajudar al diàleg interreligiós convençut de que és possible perquè totes les religions convergeixen en allò que s’anomena espiritualitat o qualitat humana. Defensor del moviment pacifista no admet ni la corrupció ni la dominació per part del poder.

A l’equip sovint subratlla la necessitat de fer entendre de manera planera la indagació que fem. És una de les seves preocupacions, amb això mostra la seva vena pedagògica.

Quan la feina li ho permet sempre el trobareu llegint però no novel·les, sino sobre temàtica  d’Humanitats: comparacions entre autors i perspectives, tant clàssics com contemporanis. Ah! i quan hi ha futbol no està per res més! El trobareu entre amics animant amb passió al seu equip: el Barça. I no intenteu convèncer-lo de viatjar, que no és lo seu.