EL PAC: Procés d’Ampliació de Consciència.

      Per Guy Giménez

Fa uns anys, durant un seminari a l’Integral Institute a Boulder (Colorado), vaig tenir l’oportunitat de conèixer a Genpo Roshi, el “descobridor” d’un sorprenent mètode de treball que va batejar com a “Big Mind”. [ www.genpo.org ]

Enguany, he tornat als Estats Units per aprofundir el meu coneixement d’aquest mètode i poder adaptar-lo a les meves capacitats, al meu treball i als meus objectius.

Dissabte 8 de març, compartiré amb vosaltres aquest procés, rebatejat com “Procés d’Ampliació de Consciència”.

  ¿En què consisteix?

És una tècnica d’indagació, d’observació i de coneixement, hereva de les tradicions Budistes orientals (principalment del Zen) i adaptada al pensament occidental utilitzant la tècnica del “Diàleg de Veus” [ www.elenadragotto.com ] o Voice dialogue, [ http://delos-inc.com ]. En aquest sentit, recorda algunes tècniques utilitzades en psicologia (sobre tot l’enfocament de Carl Gustav Jung).

Ofereix un camí molt senzill -fins i tot entretingut perquè es practica en grup i de manera interactiva-, per tornar a la perspectiva no-dual, l’essència del nostre veritable Ser.

¿Per a què serveix?

La nostra ment racional necessita trobar una utilitat a qualsevol de les nostres activitats… Ja que és així, què ens pot aportar assistir a la sessió?

Utilitzada adequadament, possibilita l’accés voluntari a una perspectiva més amplia de la vida (menys limitada al propi ego) que ens permet funcionar lliurament en diferents situacions de la vida ordinària.

A nivell pràctic, pot tenir diferents usos:
• Coneixement i comprensió d’un mateix: descobrir on et limites i quin és el teu potencial.
• Sanar perspectives o comportaments sobre la vida i les seves eleccions
• Incrementar la compassió i la capacitat d’identificació amb tots els éssers
• Afavorir estats meditatius profunds en la pràctica meditativa personal

De 10:00 a 14:00h.
Cal apuntar-s’hi prèviament. Places limitades
Preu: 20€


“Aquest procés sorprenentment original, profund i efectiu per despertar o descobrir la Pròpia Naturalesa, és una pràctica tan senzilla i universal que pot fer-se servir en qualsevol camí espiritual, o bé simplement com una pràctica per copsar el propi Ésser”

Ken Wilber, autor d’Integral Spirituality

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.