Didàctica i qualitat humana

Grup de treball estable interessat en abordar aspectes pedagògics del desenvolupament de la qualitat humana, de cara a afavorir el creixement interior de criatures i joves.

Format per persones relacionades amb el món educatiu, poc a poc s’ha anat generant materials, reflexions, propostes pràctiques i… nous interrogants!

 

Com a eina de difusió de la tasca que es va duent a terme, s’ha obert un lloc web específic: www.otsiera.com

didactica recerca

OTSIERA és el nom del jove protagonista d’un relat del poble mohawak que subratlla la importància de l’atenció plena, d’aprendre a llegir els secrets del món, de l’interès pels altres, de la gratuïtat i de la gratitud, de l’autonomia personal… Una narració que convida a explorar el que som i el que hi ha, a reflexionar sobre el que vol dir créixer del tot i a viure l’aventura d’esdevenir plenament humans. És per tot això que Otsiera dóna nom a aquest espai en el qual l’equip de didàctica del CETR vol compartir l’itinerari que du a terme en l’àmbit de l’educació de la interioritat, un itinerari que procura conèixer i posar-se en contacte amb el llegat de saviesa de la humanitat, per tal de poder-se orientar amb les seves pistes i petjades.