Marià Corbí. Director de CETR. Llicenciat en teologia i doctor en filosofia, Corbí ha estat professor a ESADE, a la Fundació Vidal i Barraquer i a l’Institut de Teologia Fonamental de Barcelona. Ha dedicat la seva vida a l’estudi de les conseqüències ideològiques i religioses de les transformacions generades per les societats d’innovació, societats post-industrial.
La llista de les seves publicacions és llarga; d’entre elles destaquem:La necesaria relatividad cultural de los sistemas de valores humanos. Salamanca, Universidad, 1983. 681 p.La religió que ve. Barcelona, Claret, 1991. 259 p. Indagacions sobre el futur. Barcelona. Centre Català de Prospectiva. 1991. 78 p. Conocer desde el silencio. Santander, Sal Terrae, 1992. 207 p. Proyectar la sociedad, reconvertir la religión. Barcelona, Herder, 1992. 342 p. Viento de libertad. Barcelona, Llar del Llibre, 1994. 271 p. Religión sin religión. Madrid, PPC, 1996. 291 p. El camí interior, més enllà de les formes religioses. Barcelona, Viena, 1998. 319 p. Edición castellana: El camino interior, más allá de las formas religiosas. Barcelona, Bronce, 2001. 343 p. Métodos de silenciamiento. Barcelona, CETR, 2006. 211 p. Hacia una espiritualidad laica: sin creencias, sin religiones, sin dioses. Barcelona, Herder, 2007. 350 p. A la intemperie. CETR-Bubok, 2009. Meditaciones sobre la unidad: más allá de los límites. Verloc, 2010. Por los caminos del silencio. CETR-Bubok, 2010.
Marta Granés. Llicenciada en Estudis sobre l’Àsia Oriental i Pèrit agrícola, està treballant en la seva tesi doctoral. Coordina la gestió del Centre i forma part de l’equip d’investigació sobre temes relacionats amb l’espiritualitat contemporània. Imparteix cursos i seminaris sobre buddhisme. Ha publicat. La diversitat del ioga: la riquesa d’una tradició mil·lenària (Viena, 2008).
Montse Cucarull, llicenciada en Farmàcia i en Ciències Químiques. Investigadora del CETR.
Maria Fradera. És mestra i professora de yoga, coordina l’equip de Didàctica, valors i qualitat humana. Ha col·laborat amb Intermón Oxfam en l’elaboració de materials didàctics (Maleta pedagógica). Entre les seves publicacions destaquem: El fet religiós. (Eumo, 1996). Noaga i l’aigua. (Quadern de treball i guia didàctica). (Octaedro, 1997). Hanna vive en la ciudad. (Fundació Intermón Oxfam, 1999.) Fradera, M.; Rocabert Shelly, M.J. Aprendre es un dret. (Fundación Intermón Oxfam, 2000). Fradera, M.; Guardans, T. La setena direcció: el conreu de la interioritat. Barcelona, Claret, 2008. (trad.: La séptima dirección: el cultivo de la interioridad. Bubok, 2010)
Teresa Guardans. Llicenciada en filologia, Documentalista i doctora en Humanitats, forma part de l’equip de recerca Didàctica, valors i qualitat humana. És autora de: El saber marginat (Edicions 62, 1997), Les religions: cinc claus (Octaedro, 2006. També ed. castellana), La verdad del silencio: por los caminos del asombro (Herder, 2009) i coautora de La setena direcció: el conreu de la interioritat (Claret, 2008. Bubok per l’edició en castellà) i d’Una historia de las religiones (Octaedro, 2009. També en castellà).
Salvador Juncà Enginyer Industrial superior i diplomat en Ciències econòmiques, desenvolupa tasques professionals com tècnic d’empreses, Ha estat també professor del Departament de Ciències Socials d’Esade. A CETR, a més de formar part de l’equip inicial i impulsor del Centre imparteix cursos sobre introducció al fet religiós. Investiga sobre ciència i experiència religiosa. Coautor de: El fet religiós (Eumo, 1997).
Josep Ma Surís. Economista, professor a la Universitat Autònoma de Barcelona. Director de la Fundació Empresa i Societat (UAB). Professor a CETR.
Jaume Agustí Doctor en Física Atòmica i Molecular, ha estat investigador científic especialitzat en lògiques formals i computacionals en el CSIC (Consell Superior de Investigacions Científiques) y ha estat col·laborador de Raimon Panikkar durant més de 20 anys, es vicepresident de la Fundació Vivarium que gestiona el seu llegat.
Montse Castellà Olivé. Practicant de buddhisme tibetà. Instructora de meditació i traductora de textos buddhistes. Membre de Trafil, grup d’investigació de l’UAB dedicat a la traducció i la transferència cultural del buddhisme tibetà. Presidenta de la Coordinadora Catalana d’Entitats Budistes (CCEB) i membre de l’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós.
Pere Rius. Llicenciat en Belles Arts i empresari. Equip d’investigació.
Raül García. Doctor en Antropologia i arquitecte tècnic. Investigador i professor.
Bhakti Das. Estudiós i cultivador de la tradició hindú. Presideix la Divine Life Society a Espanya. Músic, violinista i virtuós en els diversos instruments de la tradició musical índia, la seva biografia musical és molt extensa.
Lili Beuter és infermera i professora de Ioga.
Queralt Prat-i-Pubill es empresària, llicenciada i MBA per ESADE, màster MBA INSEAD, màster de Recerca i candidata a PhD per ESADE, investigant el tema de l’espiritualitat en el món del management. És professora i investigadora de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE i forma part de l’equip investigador del CETR.
Francesc Torradeflot. Doctor en Teologia i llicenciat en Història de les Religions (Lovaina) i en filosofia (UAB), és el secretari de l’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós – Unescocat, professor en l’Institut Superior de Ciències Religioses ‘Sant Fructuós’ de Tarragona i en l’Institut Superior de Ciències Religioses Don Bosco, de Barcelona, i de CETR. Publicacions: Mística i diàleg interreligiós. (Fragmenta, 2007). (Lovaina, éditions Univeristaires, 1996). L’amour et la connaissance au-delà de l’ego: étude comparée de la Bhagavad-Gita et de Jean de la Croix. Diàleg entre religions. Textos fonamentals. (Trotta, 2002. eds. en catalán y castellano).